Framsida
Framsida
Herøysund Bygdalag
Herøysund Grendahus
Herøysund Idrettslag
Nytt frå HIL
Treningstider
Styre/nemnder
Fjelltrimkort
Herøysund skulemusik
Herøysund båtlag
POSTVEGEN
Kontakt oss
Gjestebok
Nyhende
Kontakt oss
Herøysund Bygdalag
5462 Herøysundet
Bankgiro: 34600752911
Anjo Såtendal
Tlf.:991 57 336
Epost:
anjo-saa@hotmail.com
Andreas Bernardsen
Tlf:482 44 557
Epost:
andreas.bern@outlook.com

Vigtigaste laget for borna i bygda?

Klikk på bilete for full storleik
Første side i møteboka

Herøysund Idrettslag vart starta på eit møte i Gamleskulen (Herøysund Grendahus) 5. mars 1971. På møtet møtte det 13 personar, og følgjande styre vart vald: Formann Martin Varden, Nestformann Arne Draugsvoll, Kasserar Steinar Kroka, Skrivar Magnhild Skogtun og Styremedlem Hans Ole Helvik.

 
 
Klikk på bilete for full storleik

Herøysund idrettslag er eit aktivt lag som i år er 45 år med ulike aktivitetar. I idrettslaget legg me til rette for aktivitetar for alle aldersgrupper. Allereie frå borna er to år gamle kan dei få vere med på barnetrim. Eldre born kan drive med fotball og friidrett. Elles arrangerer idrettslaget volleyballtrenig for damer, herretrim og oldboys-fotball. Dei mange turløypene vert merkte og elles tilrettelagde med bruer og benkar. Alle som ynskjer kan ta turen ut i den nydelege Herøysundnaturen med eller utan trimkort.

 

Har du idear til nye aktivitetar og ynskjer å vere med å dra i gang desse tek du kontakt med idrettslaget. Ta også kontakt med oss dersom du lurer på treningstider eller har andre spørsmål i høve til aktivitetane. Me vil meir enn gjerne hjelpa og ynskjer alle velkomne til eit meir aktivt tilvere.

 

Styret i Herøysund idrettslag

 
 
 
 
 €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
 
 
 
  Tilbake

 
Linker
Vêrstasjon
Dynamiske websider utviklet av: iDrift AS